30 oktober 2018

Zoals een echte Brit betaamt, lust Meghan ook wel een kopje thee

Nog voordat Meghan Markle en prins Harry verloofd waren, had Meghan al een aantal kopjes thee met The Queen gedronken. Zo’n theekransje gaat dan wel weer gepaard met een aantal regeltjes. Zo moet je altijd twee kopjes drinken. Niet een kop thee, geen drie koppen thee, maar strikt twee kopjes. Welke thee Meghan destijds met de koningin dronk weten we niet, maar we weten wél welke thee erg geliefd is bij Meghan.

Cadeau

Tijdens de koninklijke tour naar Australië, Fiji en Nieuw-Zeeland brachten Harry en Meghan ook een bezoekje de Woodley familie in Nieuw-Zeeland. Het blijkt not done te zijn om dan met lege handen aan te komen en daarom bracht Meghan Markle een specifieke thee mee om aan hen te schenken. We weten niet zeker of het echt Meghans favoriete thee is, maar we kunnen ons niet voorstellen dat je een thee cadeau geeft die je zelf niet lekker vindt.

Royal Blend

Meghan gaf de Woodley familie een blikje Fortnum & Mason Royal Blend Tea. De thee heeft zowel een moutige smaak als een honingachtige smaak. Je kunt de thee niet in de winkel in Nederland kopen, maar je kunt het wel op de website van Fortnum & Mason bestellen. De prijzen variëren wel wat, maar het hangt er ook van af of je de losse blaadjes koopt of de theezakjes en of je er ook een leuk tinnen doosje bij wilt. Het kost tussen de 4.50 tot 25 pond. Alleen zijn de verzendkosten dan wel weer pittig. Zo kost het 25 pond om het naar Nederland te laten verzenden, maar goed, dan heb je ook wat.

Lees ook: Recept: zo maakt Meghan Markle haar favoriete chocoladecakejes

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Bustle | Beeld: Videostill