Redactie Kookfans

Is het dezelfde smaak als jouw favoriet?

De chocolade-eitjes achtervolgen ons al maanden. Grote kans dat jij een absolute favoriet hebt, maar klopt dit ook op basis van je sterrenbeeld? Pasen duurt nu echt niet lang meer, dus hierbij een overzicht van welk paaseitje jij volgens de sterren de laatste dagen zou moeten verorberen.

Steenbok (21 december – 19 januari)

Bovenaan de favorietenlijst van de Steenbok staan de luxueuze smaken als praliné, karamel en marsepein. De ‘gewone’ chocoladesmaken als melk, wit en puur zijn veel te saai voor jou. De romige vullingen spreken jou het meeste aan. Jij zoekt vaak de paaseitjes die het meest weg hebben van bonbons.

Waterman (20 januari – 18 februari)

Is er dit jaar een nieuwe smaak uitgebracht in de paaseieren? Dan ben jij als Waterman hier als eerste bij! Je kan niet wachten om deze nieuwe smaak als eerste uit te proberen. Wat dit jaar jouw favorieten zijn? Wat dacht je van de melkchocolade met discodip of de witte chocolade met gin-tonic?

Vissen (19 februari – 20 maart)

Omdat Vissen zo fantasierijk en avontuurlijk zijn, durven ze vaak wel te experimenteren met smaken. Kom jij een gekke smaak als kokos, tompouce of citroen tegen? Dan wil jij die wel proberen. Ondanks al dat experimenteren met smaken zijn Vissen ook vaak besluiteloos. Heeft een paasei meerdere smaken in één? Dan is dit echt wat voor jou!

Ram (21 maart – 20 april)

Als er een sterrenbeeld dol is op Pasen, dan is het de Ram wel! Zijn de paaseitjes net in de schappen van de supermarkt te vinden? Dan ben jij als Ram hier als de kippen bij. Met name de fruitige, zoete smaken spreken jou het meest aan. Aardbei-, sinaasappel- of frambozenvulling, jij neemt het allemaal.

Stier (21 april – 20 mei)

Het sterrenbeeld Stier houdt van standvastigheid en zekerheid. Een simpele smaak als massieve melkchocolade paaseitjes liggen dan ook prima in jouw straatje. Zo weet je tenminste ook zeker dat je deze smaak écht lekker vindt. Veranderingen, daar houdt de Stier niet zo van. Misschien dat je dit jaar toch een keer de melkchocolade karamel-zeezout variant kan kiezen?

Tweelingen (21 mei – 21 juni)

Tweelingen staan altijd open voor nieuwe dingen en ervaringen. Door jouw fantasierijke persoonlijkheid hoort bij jou ook een fantasierijk paaseitje. Jouw ultieme favoriet? De witte chocolade met ganache en framboos paaseitjes. Met dit eitje krijg je een explosie van smaken in je mond, precies waar jij naar op zoek bent!

Kreeft (22 juni – 22 juli)

Eén van de zorgzaamste tekens in het sterrenstelsel zijn de Kreeften. Het zachte, romige en zoete paaseitje van witte praliné  past perfect bij jouw zachtaardige karakter. Een paasei in één keer opeten vindt een Kreeft zonde, daarom kan jij van dit zachte paaseitje extra lang genieten.

Leeuw ( 23 juli – 22 augustus)

Uitdagingen? Dat gaat een Leeuw zeker niet uit de weg. Sterke, bittere en pure smaken in een paaseitje vind jij geweldig. Ook de sterke combinaties als puur met een vulling van advocaat lust jij zeker wel. Een krachtige smaak, net als de krachtige Leeuw zelf.

Maagd (23 augustus – 22 september)

Een dag geen paasei gegeten, is een dag niet geleefd. Het perfecte motto voor de Maagd. Stiekem vind jij elke soort wel lekker, maar als je er dan toch één moet kiezen? Dan staat de witte chocolade met cappucinovulling toch wel echt op nummer 1. Pas op dat je geen schaaltje met paaseitjes bij de Maagd laat staan, want deze is met één keer knipperen leeg.

Weegschaal (23 september – 22 oktober)

Vreemde, aparte smaken? Dat is niets voor de Weegschaal. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg, zou jij dan zeggen. Jij bent hier te nuchter voor. Chocolade is sowieso eigenlijk niet echt jouw ding. Toch gaat de melkchocolade met hazelnootsmaak er vaak nog wel goed in.

Schorpioen (23 oktober – 21 november)

Als we het over de Schorpioen hebben, dan hebben we het over de extravagante en het meest intenste teken van het sterrenstelsel. Een paaseitje in de meest pure chocoladevorm past dan ook goed bij de Schorpioen. Daarnaast ben je ook erg dynamisch en gepassioneerd, dus een extra smaakje erbij kan geen kwaad. Misschien een vulling marsepein of praliné?

Boogschutter (22 november – 20 december)

Als jij alle tijd van de wereld had, dan maakte jij het liefst de paaseitjes gewoon zelf. Helaas lukt dit niet altijd, dus áls je ze al een keer koopt in de supermarkt, dan moet het zeker wel een speciale editie zijn. Dit jaar is de stawberry cheesecake jouw favoriet, mits de chocolade wel van extreem goede kwaliteit is.

Lees ook: Leuk voor Pasen: cakepops in de vorm van kuikentjes

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Dingenvoorvrouwen | Pexels