McDonald’s introduceert nieuwe voorjaarstoppers op het menu

04 april 2023
Yentl Feenstra

Wat wordt jouw favoriet?

De lente is begonnen en ook McDonald’s zet de bloemetjes buiten. Ze introduceren vanaf vandaag nieuwe favorieten voor de warmere maanden! Een aantal hiervan zijn geïnspireerd op smaken van de Griekse keuken: een fijne combinatie van hartig en fris. Maar natuurlijk worden we ook getrakteerd op een nieuwe McFlurry- en Milkshake-smaak. Yes please.

Griekse sferen

We kunnen ons dit voorjaar bij ons favoriete fastfood restaurant in Griekse sferen wanen. Ze komen namelijk met een aantal Griekse toppers: de McWrap Greek en de Homestyle Crispy Chicken Greek, met onder andere witte kaasblokjes, Greek salsa en frisse yoghurtsaus. Oeh! Ook vegetariërs genieten mee van dit recept, want voor hen komen ze met een variant in dezelfde smaken, maar dan met een krokante Valess burger.

De Cheeseburger-lovers onder ons kunnen ook hun hart ophalen de komende periode. Ze introduceren namelijk de nieuwe Bacon Cheese. Je raadt het misschien al: jouw vertrouwde klassieke Cheeseburger, maar dan met crispy bacon als extra topping.

 

Desserts en milkshakes

Ook na jouw favoriete burger of wrap geniet je van een nieuwkomer. McDonald’s komt namelijk – geheel naar verwachting – met een nieuwe McFlurry-smaak, en wel… Maltesers! Zin in iets verkoelends deze zomer? Nieuw voor de warme maanden is de frisse en romige Milkshake Tropical, met de smaak van tropisch fruit.

Snacks

Voor diegenen die niet – alleen – Franse frietjes als side willen, kunnen opnieuw genieten van de Cheese Snacks. Weet je nog? Die krokante kaas snacks met chilidip. Ze zijn tijdelijk terug op het menu en verkrijgbaar in porties van vier of acht stuks. Maar de échte nieuwe verassing onder de snacks zijn de Pop Dots: balletjes van donutdeeg met een zachte vulling van aardbeien-, stracciatella- of chocoladesmaak!

Lees ook: Recept: zo maak je een overheerlijke Big Mac ovenschotel

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: McDonald’s | Beeld: Canva