Diner

Michelle’s moeder besteedde veel aandacht aan het koken van heerlijke maaltijden. Op zondag aten ze vaak citroenkip of rosbief. De restjes werden de volgende dag als lunch gegeten. Doordeweeks aten ze regelmatig lasagne, lever (iets waar Michelle nog steeds niet van houdt) en vis op vrijdag. Af en toe haalden ze pizza op. Volgens Michelle was het avondeten in haar jeugd heel belangrijk en werd het gezien als een momentje voor de familie, iets waarvoor ze nog steeds genoeg tijd vrijmaakt met haar familie.

Favoriet

Vandaag de dag eet ze graag steak als avondeten. Ook eet ze altijd veel groentes en maakt ze graag zoete aardappelravioli en een salade van pompoen. Een ander favoriet gerecht van de 55-jarige is pizza. “Bijna elke vrijdag eet ik een groentepizza die gemaakt is van volkorenmeel.”

Fruit en groentes

Michelle is een groot fan van fruit en groentes. “Ik vertel(de) mijn kinderen altijd dat er altijd groente in hun (avond)eten moet zitten. Er zijn altijd wel groentes die je lust, kies die en eet deze groentes ook altijd op”, vertelde ze aan Food Network’s Healthy Eats. Ook deelde ze wat hun favoriete groente is. “Broccoli is een echte winnaar in ons huishouden. In heel veel gerechten doen we broccoli. Malia houdt niet zo van peultjes, maar ik ben er gek op, dus we stoppen dit alsnog regelmatig in ons eten.” Tevens eet ze vaak bloemkool als bijgerecht. Hoewel Michelle dol is op groentes, haalt ze haar neus op voor bietjes. Daar is ze absoluut geen fan van.

Pagina 2/2

Lees ook: Zo ziet het dagemenu van Julie Roberts eruit

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: The List | Beeld: Commons Wikimedia, White House