Ze eet bijna elke vrijdag pizza

Michelle Obama is een van de bekendste vrouwen ter wereld. Van 2009 tot 2017 mocht Michelle zich de First Lady van de Verenigde Staten noemen, toen haar man Barack Obama president was. Dat Michelle dol is op vers fruit en verse groentes moge duidelijk zijn. Zo plantte ze in 2009 een kruidentuin in de tuin van het Witte Huis en wist ze hiermee mensen te inspireren om gezonder te eten.

De brunette vindt het belangrijk om gezond te eten, maar doet ze dat ook altijd? Zo ziet haar dagmenu eruit.

Ontbijt

Michelle Obama eet niet elke ochtend steevast hetzelfde gerecht. Soms kiest ze voor een zoet ontbijt en weer een andere keer voor een hartig ontbijt. Zo start ze de ochtend weleens met havermout, vers fruit en yoghurt en drinkt ze hierbij een glas magere melk. Tevens kiest ze er ook weleens voor om de dag te starten met geklutste eieren, worst van kalkoen en een grapefruit. De voormalig First Lady deelde eerder met The New York Times dat ze ontzettend kan genieten van wafels als ontbijt, maar dat ze dat alleen doet tijdens speciale gelegenheden.

Lunch

Als we tijdschrift People mogen geloven, is Michelle alles behalve een diva. Zo neemt de 55-jarige regelmatig haar eigen lunch, vaak chili, mee naar het werk. Ze kreeg het recept voor deze overheerlijke chili van haar echtgenoot. Het gerecht zit bomvol groentes. Benieuwd naar de beroemde chili van Barack Obama, hier kun je het recept vinden. Ook leuk om te weten: op een werkdag eet ze ook altijd nog een snack met haar personeel en ondertussen kijken ze samen naar video’s die viraal zijn gegaan.

Benieuwd wat Michelle nog meer eet? Bekijk het op de volgende pagina.

 

Pagina 1/2