30 min.
6-10 pers.

Maak deze mooie ster in een handomdraai!

Soms heb je zin om iets te maken dat niet alleen lekker smaakt, maar er ook nog eens heel erg mooi uitziet. Probeer dan eens deze eetbare ster te maken! Het is echt heel erg lekker en heel makkelijk te maken.

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op op 200 graden. Leg het bladerdeeg neer en snijd het in smalle stroken. Snijd het bladerdeeg in smalle stroken horizontaal en verticaal, zodat er vierkantjes ontstaan. Snijd de knakworsten in kleine stukjes en rol de stukjes in de deegvierkantjes. Je hebt zestig stukjes nodig dus zorg ervoor dat je genoeg maakt! Leg de stukjes op een met bakpapier beklede bakplaat in de vorm van een ster en doe ongeveer 12 – 15 minuten in de voorverwarmde oven. Eet smakelijk!

Beeld: Videostill

Ingrediënten
  • Bladerdeeg (2 pakken)
  • Knakworstjes (3 blikken)