Ingrediënten
  • 150 gram speculaaskoekjes
  • 45 gram boter, gesmolten
  • 110 gram suiker, in gedeelten
  • 120 ml slagroom
  • 150 gram pure chocolade
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 200 gram roomkaas (monchou bijvoorbeeld)
Robby
120 min.
8-12 pers.
Ingrediënten
  • 150 gram speculaaskoekjes
  • 45 gram boter, gesmolten
  • 110 gram suiker, in gedeelten
  • 120 ml slagroom
  • 150 gram pure chocolade
  • 2 eetlepels cacaopoeder
  • 200 gram roomkaas (monchou bijvoorbeeld)

Deze taart is perfect voor de donkere herfstdagen!

Chocoladetaart is een verwennerij waar we elk moment van de dag wel zin in kunnen hebben. Met zo’n heerlijke zoete zondige traktatie maak je ons erg gelukkig.

Vooral een cheesecake is heerlijk, alleen de bodem kunnen we al met plezier oppeuzelen. Maar het is alleen zo’n gedoe en de hele keuken zit achteraf onder de troep. Dan maar een pak koekjes opentrekken… Of toch niet? Dit recept voor chocolade-cheesecake is ongelofelijk makkelijk om te maken en je hebt er maar een paar ingrediënten voor nodig. Daarnaast hoeft ‘ie niet eens in de oven, ideaal toch? Met een bodem van speculaas is deze taart perfect voor de winterdagen, je kan m bijvoorbeeld prima als dessert voor tijdens de feestdagen serveren! Kijk snel op de volgende pagina voor het recept!


Pagina 1/2