Heb jij deze hummus onlangs gekocht?

Als iets een veelzijdige spread is, dan is het hummus wel. Het kan de Hollandse bam met kaas van wat sjeu voorzien en ook de wortels smaken beter met een hummusdip. Je moet alleen wel zorgen dat je de juiste hummus eet. Helaas ging er onlangs iets fout bij MAZA. De hummusmaker waarschuwt voor de MAZA Hoemoes Tuinkruiden.

MAZA Hoemoes Tuinkruiden

Na een controle bleek dat de MAZA Hoemoes Tuinkruiden 200 gram is voorzien van een foutief etiket. Op het etiket staat het allergeen sesam niet vermeld. Het gaat om de MAZA Hoemoes Tuinkruiden met houdbaarheidsdatum 04-02-2020.

Allergie

Supermarkten Dekamarkt, Dirk vd Broek, Jumbo, Coop en De Kweker verkochten het product van Maza. Daarnaast is de hummus ook verkocht op de gezondheidsbeurs in de Jaarbeurs Utrecht. Mensen zonder sesamallergie kunnen de hummus overigens met een gerust hart eten. Enkel de consument met een sesamallergie wordt op het hart gedrukt om de MAZA Hoemoes Tuinkruiden niet te eten.

Aankoopbedrag terug

Heb jij een sesamallergie en heb jij de hummus in huis gehaald? Dan kun je je aankoopbedrag terugkrijgen. Maak hiervoor een foto van de verpakking, het product en de houdbaarheidsdatum en stuur die naar [email protected] 

Lees ook: Zo maak je kant-en-klare hummus uit de supermarkt een stuk lekkerder

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA | Beeld: MAZA, Unsplash