15 min.
12 pers.

Elke Snickers-fan moet dit een keer proberen

Echt gezond is het niet, maar het zijn de calorieën zeker waard. Deze warme Snickers-snacks zijn leuk op verjaardagen of op andere feestjes. Iedereen zal het erover eens zijn dat deze traktatie voor herhaling vatbaar is. En het leuke is: je hebt maar vier ingrediënten nodig.

Wat moet je doen?

  • Ontdooi de bladerdeegvelletjes.
  • Haal de Snickers uit de verpakking en snijd de Snickers doormidden als je grote Snickers hebt gekocht.
  • Rol de bladerdeeg uit in de lengte en snijd daarna doormidden.
  • Leg de kleine Snickers in een hoekje van een vel bladerdeeg en rol de Snickers erin. Tip: maak de puntjes van de bladerdeegvelletjes een beetje nat als het niet goed blijft plakken. Herhaal dit tot alle Snickers op zijn.
  • Verhit de olie en frituur de Snickers aan beide kanten 1 minuut.
  • Laat uitlekken op keukenpapier en strooi de suiker eroverheen.
  • Serveer de Snickers-snacks met gesmolten chocolade. Heerlijk!

Lees ook: Dit is waarom studentenhaver zo heet en dat is niet omdat het goedkoop is

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill 

Ingrediënten
  • 12 velletjes bladerdeeg (met roomboter)
  • 12 grote of 24 kleine Snickers
  • 65 gram suiker
  • 100 gram gesmolten chocolade naar wens
  • Olie om in te frituren