Ingrediënten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 gekleurde paprika's, in blokjes gesneden
  • 3 teentjes knoflook, fijn geplet of gesneden
  • 800 gram rundergehakt
  • 2 eetlepels taco-kruiden
  • 1 theelepel zout
  • 200 gram tomaten, gesneden
  • 400 milliliter verse slagroom
  • 200 gram geraspte cheddarkaas
  • 300 gram spaghetti
  • 3 lente-uitjes, fijngesneden
20 maart 2019
30 min.
4 - 6 pers.

Het beste van twee werelden in een recept!

Heb je nog geen idee wat je wilt eten vanavond? Zit je eindeloos te twijfelen tussen Italiaans of Mexicaans? Dan is dit recept echt wat voor jou! Want waarom zou je deze twee heerlijke keukens niet gewoon combineren? Met dit simpele recept maak je een heerlijk, romige taco spaghetti.

Binnen een half uurtje heb je deze taco spaghetti al op tafel staan!

Gebruikers van de mobiele versie van onze website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de taco spaghetti:

  • Kook de spaghetti gaar volgens de instructie op de verpakking.
  • Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de paprika’s op hoog vuur tot ze zacht zijn.
  • Voeg de knoflook toe en blijf ongeveer 30 seconden roeren tot het geurig is.
  • Voeg de rundergehakt toe en roer alles bruin.
  • Doe de kruiden erbij en mix het goed door het gehakt.
  • Voeg de tomaten in blokjes toe en laat sudderen tot ze licht zijn ingedikt.
  • Zet het vuur lager op de laagste stand en giet de verse slagroom in de saus, mix om te combineren.
  • Strooi de cheddarkaas erbij en roer deze er goed door.
  • Voeg de spaghetti toe en roer om te combineren.
  • Serveer met wat gesneden lente-uitjes.
  • Buon appetito!

Lees ook: 4 smaakvolle tips om voortaan meer groenten te eten

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Twisted | Beeld: videostill

Ingrediënten
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 3 gekleurde paprika's, in blokjes gesneden
  • 3 teentjes knoflook, fijn geplet of gesneden
  • 800 gram rundergehakt
  • 2 eetlepels taco-kruiden
  • 1 theelepel zout
  • 200 gram tomaten, gesneden
  • 400 milliliter verse slagroom
  • 200 gram geraspte cheddarkaas
  • 300 gram spaghetti
  • 3 lente-uitjes, fijngesneden