Maayke

Alle Snickers-liefhebbers opgelet!

Er zijn soms van die recepten die je hele leven op z’n kop kan zetten. Nou, laten we daar nu net weer een perfect voorbeeld van hebben, want zodra je deze taart met Snickers eenmaal hebt gemaakt wil je nooit meer anders. En nóg een voordeel: de taart is ook nog eens supersnel klaar!

Voor de mensen die geen zin hebben om uren in de keuken te staan om een taart te bakken.

Wat heb je nodig?

  • 120 gram gezouten, gesmolten boter
  • 400 gram koekjes naar keuze
  • 200 gram geroosterde, ongezouten pinda’s
  • 380 gram karamelsaus
  • 300 gram chocolade
  • 150 milliliter slagroom
  • 5 Snickers in kleine stukjes gesneden

Wat moet je doen?

  • Doe je koekjes in een keukenmachine en voeg hier de boter aan toe. Roer dit door met een lepel en verdeel de koekkruimels gelijkmatig over de bodem en zijkanten van de taartvorm. Gebruik een taartvorm (doorsnede 24 centimeter) waar je de bodem uit kunt halen.
  • Doe de karamelsaus in een bakje en voeg hier de pinda’s aan toe. Roer dit door.
  • Schep de karamel op de bodem en verdeel dit goed.
  • Schenk de slagroom over de chocolade en laat dit smelten in de magnetron.
  • Schenk de chocolade over de karamel en verdeel hierover als laatst de Snickers stukjes.
  • Zet de Snickerstaart voor minstens drie uur in de koelkast.

Lees ook: Ei-ndelijk: er bestaan massieve chocolade paaseieren!

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: My Cupcake Addiction | Beeld: Videostill