Ingrediënten
  • 8 sneetjes (wit) brood
  • 4 eieren, zachtgekookt en gepeld
  • 40 gram Zaanse mayonaise
  • Zout en peper
  • 1/2 rode ui, gesnipperd
  • Verse koriander, fijngesneden (optioneel)
  • Roomboter
  • Ketchup, om te serveren
20 min.
4 pers.

Eens wat anders als lunch!

Je tanden tussen de middag in een tosti zetten: heerlijk! Voor een tosti ham-kaas zijn we altijd al te porren. Je gegrilde boterham wordt echter helemaal een feestje als je een beetje varieert. Heb je bijvoorbeeld weleens een tosti gemaakt met een romige eiersalade? Zeker het proberen waard!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan de pagina.

Wat moet je doen?

  • Besmeer 4 sneetjes brood met de mayonaise.
  • Snijd elk ei in grove stukken en plaats op elk snee brood 1 ei.
  • Breng op smaak met zout en peper.
  • Verdeel de ui en koriander over de boterhammen. Leg de onbesmeerde boterhammen op de belegde sneetjes. En druk goed aan.
  • Besmeer nu alle kanten van de boterhammen met roomboter.
  • Verhit een koekenpan op een middelhoog vuur en bak de tosti’s aan beide kanten goudbruin.
  • Serveer met ketchup.

Ook lekker: Kazige spruitjesgratin

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Bong Eats | Beeld: Videostill 

Ingrediënten
  • 8 sneetjes (wit) brood
  • 4 eieren, zachtgekookt en gepeld
  • 40 gram Zaanse mayonaise
  • Zout en peper
  • 1/2 rode ui, gesnipperd
  • Verse koriander, fijngesneden (optioneel)
  • Roomboter
  • Ketchup, om te serveren