Christel
5 min.
2 - 3 pers.
Ingrediënten
  • 4 middelgrote, vastkokende aardappelen, gekookt
  • 125 gram gerookte zalm, in kleine stukjes gesneden
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 eetlepels zure room
  • Sap van 1/2 limoen
  • 3 takjes verse peterselie, fijngesneden
  • 3 takjes verse bieslook, fijngesneden

Om je vingers bij af te likken!

Een aardappelsalade mag niet ontbreken bij de barbecue. Daarnaast is een aardappelsalade ook heerlijk bij een uitgebreide lunch of als bijgerecht bij het diner. Hoe dan ook: een aardappelsalade kan altijd. Deze aardappelsalade met gerookte zalm maak je in een handomdraai en is overheerlijk. Begin maar meteen!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Wat moet je doen?

  • Snijd de aardappelen in plakjes en doe in een grote kom.
  • Doe de zalm in een ander kommetje en voeg daar de mayonaise, zure room, het limoensap, de bieslook en peterselie aan toe. Meng tot een geheel. Breng op smaak met wat peper.
  • Voeg de zalmdressing toe aan de aardappelen en meng tot een geheel.
  • Zet een half uur in de koelkast en klaar is Kees!

Ook lekker: Frittata met zure room en uien

Wil je dit recept bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Totikky tikky | Beeld: Videostill