Ingrediënten
  • 250 milliliter rode wijn
  • 250 milliliter fanta
  • 125 milliliter Licor 43
  • 40 milliliter brandy
  • 1/2 appel, gehalveerd en in plakken gesneden
  • 1/2 citroen, gehalveerd en in plakken gesneden
  • 1/2 sinaasappel, gehalveerd en in plakken gesneden
  • IJsklontjes, om te serveren
  • 4 kaneelstokjes, ter decoratie (optionaal)
Christel
4 min.
10 pers.
Ingrediënten
  • 250 milliliter rode wijn
  • 250 milliliter fanta
  • 125 milliliter Licor 43
  • 40 milliliter brandy
  • 1/2 appel, gehalveerd en in plakken gesneden
  • 1/2 citroen, gehalveerd en in plakken gesneden
  • 1/2 sinaasappel, gehalveerd en in plakken gesneden
  • IJsklontjes, om te serveren
  • 4 kaneelstokjes, ter decoratie (optionaal)

Met wie wil jij deze sangria wel maken?

Dat we dol zijn op Licor 43 moge duidelijk zijn. Zo blijven we maar experimenteren met deze heerlijke likeur. Zo maakten we onlangs deze heerlijke scones met Licor 43-vulling. Dit keer gooien we het over een andere boeg en gebruiken we Licor 43 voor een heerlijke sangria.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan de pagina.

Wat moet je doen?

  • Doe de rode wijn, Fanta, Licor 43 en brandy in een kan en roer goed door.
  • Voeg de appel-, citroen- en sinaasappelplakjes toe en zet de kan minstens 1 uur in de koelkast.
  • De wat ijsklontjes in 4 grote glazen. Schenk de sangria in de glazen en doe in elk glas nog een kaneelstokje.
  • Geniet ervan!

Ook lekker: Romige ijskoffie met Licor 43

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Licor 43 Global | Beeld: Videostill