Ingrediënten
  • 400 gram pure chocolade
  • 60 milliliter Licor 43
  • 200 gram mini marshmallows + extra ter garnering
  • 110 gram ongezouten macadamianoten + extra ter garnering
  • 100 gram gedroogde cranberries + extra ter garnering
  • 60 gram ongezouten pistachenootjes
  • 35 gram gemalen kokos
15 min.
8 pers.

Rocky Road 43 is heerlijk bij de koffie tijdens de feestdagen

De feestdagen naderen met rasse schreden. Dat betekent dat we al goed moeten nadenken over het kerstmenu. Zo proberen we het voor-, hoofd- en nagerecht alvast te bepalen. Ook over de lekkernij bij de koffie moeten we nadenken. De snacks tussendoor zijn immers minstens zo belangrijk als de gerechten tijdens het kerstdiner. Deze Rocky Road met Licor 43 is een waar feestje voor je smaakpapillen.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Wat moet je doen?

  • Bekleed een bakvorm (18×25 cm) met bakpapier.
  • Smelt de pure chocolade au bain-marie en roer de Licor 43 erdoorheen.
  • Doe de marshmallows, macadamianoten, cranberries, pistachenoten en kokos in een kom en meng deze ingrediënten door elkaar.
  • Voeg het chocolademengsel toe aan de noten en roer tot alles goed met elkaar is vermengd.
  • Verdeel het chocolademengsel gelijkmatig over de bakvorm en sprenkel de extra marshmallows, macadamianoten en cranberries eroverheen.
  • Zet de bakvorm in de koelkast en laat minstens twee uur opstijven.
  • Snijd de Rocky Road in stukken en klaar is Kees!
  • Geniet ervan!

Lees ook: Met deze sangria blanca met Licor 43 haal je de zomer weer een beetje in huis

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron & beeld: Blyde

Ingrediënten
  • 400 gram pure chocolade
  • 60 milliliter Licor 43
  • 200 gram mini marshmallows + extra ter garnering
  • 110 gram ongezouten macadamianoten + extra ter garnering
  • 100 gram gedroogde cranberries + extra ter garnering
  • 60 gram ongezouten pistachenootjes
  • 35 gram gemalen kokos