Ingrediënten
  • 2 stuks zalmfilet van ±170 gram elk
  • Zout
  • Versgemalen zwarte peper
  • 2 eetlepels extra virgin olijfolie
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 1 aangedrukte eetlepel bruine suiker
  • 1 fijngehakte teen knoflook
  • Een halve theelepel tijmblaadjes
15 min.
2 pers.

Knapperig vanbuiten, zacht vanbinnen, en binnen een paar minuten klaar

Een airfryer is natuurlijk superhandig om lekker friet en andere frituursnacks mee klaar te maken. Maar met je airfryer kun je nog veel meer lekkers klaarmaken! Zalm uit de airfryer is bijvoorbeeld een supersmakelijke optie.

Voor gebruikers van de mobiele website staan de ingrediënten onderaan het artikel.

Zo maak je de zalm uit de airfryer:

  • Besprenkel de zalm aan alle zijden met zout en peper naar smaak.
  • Doe in een kleine kom de olie, mosterd, suiker, knoflook en tijm. Mix goed door elkaar met een vork.
  • Verdeel nu dit mengsel over de bovenzijde van de zalm.
  • Doe de zalm in het mandje van de airfryer. Zet deze aan op 200 graden Celsius.
  • Bak de zalm in 10 minuten zodat de bovenkant bruin en knapperig is.
  • Eet smakelijk!

Lees ook: Jum! Recept voor makkelijke Twix cake uit de airfryer

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Unsplash, Yoav Aziz

Ingrediënten
  • 2 stuks zalmfilet van ±170 gram elk
  • Zout
  • Versgemalen zwarte peper
  • 2 eetlepels extra virgin olijfolie
  • 2 eetlepels grove mosterd
  • 1 aangedrukte eetlepel bruine suiker
  • 1 fijngehakte teen knoflook
  • Een halve theelepel tijmblaadjes