redacteur
15 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 2 theelepels citroensap
  • 1 eetlepel fijngehakte bieslook
  • zout en peper
  • 6 hardgekookte eieren
  • 1 avocado
  • optioneel: sla en bacon om te serveren

Voor een ieder die van romig houdt

Bij een goede barbecue horen lekkere salades. Nu kun je natuurlijk kiezen voor een klassieke huzarensalade, maar af en toe heb je nu eenmaal zin in iets anders. Gelukkig kun je met salades eindeloos variëren. Deze eiersalade met avocado is een heerlijke twist op het origineel. Dankzij de avocado wordt hij nog romiger en vult hij goed. Serveer hem ook eens op een broodje als lunch!

Als lunch of bij de barbecue: deze salade kan altijd!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Zo maak je de eiersalade met avocado

  • Neem een kom en meng hierin de mayonaise, bieslook en het citroensap. Voeg peper en zout toe naar smaak.
  • Pel de eieren en snijd ze in kleine stukjes. Lepel de avocado uit en snijd deze ook. Voeg de eieren en avocado toe aan het mayonaisemengsel en roer goed door.
  • Eet smakelijk!

Tip: Serveer eventueel met sla en bacon!

Lees ook: Recept: ham-pastasalade

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill