Roos
15 + 60 min.
6 pers.
Ingrediënten
  • 450 gram spaghetti
  • 450 gram rode spaghetti saus
  • 200 gram mozzarella
  • 100 gram parmezaanse kaas
  • 100 gram pepperoni, kleine stukjes
  • 1 groene paprika
  • 1 eetlepel Italiaanse kruiden
  • Een handvol gesneden olijven
  • Peper en zout naar smaak
  • 1 eetlepel verse peterselie, gesneden

Wanneer je niet kunt kiezen tussen pizza of spaghetti

In het weekend kiezen we graag voor een wat specialer gerecht. We hebben meer tijd om in de keuken te staan en vinden vaak dat we iets calorierijker mogen eten dan doordeweeks. Is het weekend aangebroken en heb je nog geen avondgerecht gekozen? Kies dan eens voor pizza spaghetti. Het beste van twee werelden, waar echt iedereen – inclusief kids – heel erg blij van worden.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de pizza spaghetti:

  • Verwarm de oven voor op 175 ºC.
  • Kook de spaghetti volgens de instructies op de verpakking.
  • Giet af en voeg de tomatensaus, helft van de mozzarella, helft van de parmezaanse kaas, paprika, olijven, Italiaanse kruiden en de helft van de pepperoni toe aan de spaghetti. Roer goed door en schep de boel in een ovenschaal.
  • Top de spaghetti af met de andere helft van de mozzarella, parmezaanse kaas en pepperoni.
  • Bak de pizza spaghetti voor ±30 minuten in de oven tot de kaas goudbruin en gesmolten is. Top de boel af met verse peterselie.
  • Aanvallen maar!

Ook lekker: Knapperige gestampte aardappelen

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Delish | Beeld: Videostill Delish