20 september 2018

Pannenkoeken vanavond?

Pannenkoeken doen het altijd goed. Eet jij ze met spek, stroop, poedersuiker of misschien wel al het genoemde? Er zijn veel meer variaties mogelijk met de heerlijke pannenkoek en wij zetten onze favoriete recepten voor je op een rij. Dat wordt gegarandeerd smikkelen!

Sommige combinaties verwacht je niet!

1. Overheerlijke pannenkoeken met Nutella®

pannenkoeken gevuld met nutella

Heb jij ooit een gevulde pannenkoek gegeten? Als je dat nog nooit gedaan hebt, dan is het nu de hoogste tijd om daarmee te beginnen. Je pannenkoeken zullen nooit meer normaal gegeten worden, als je deze variant met Nutella geproefd hebt!

2. Pannenkoeken met Licor 43

pannenkoeken Licor 43

Gebruik jij Licor 43 alleen om te drinken? Zonde! Je kunt er heerlijke gerechten mee maken en deze pannenkoeken zijn daar het bewijs van. Licor geeft de pannenkoeken wat pit en je hebt gewoon geen beleg meer nodig. Probeer ze vandaag nog.

3. Pannenkoeken met de smaak van Bounty®

pannenkoeken

Ben jij gek op de smaak van Bounty? Dan zijn deze pannenkoeken helemaal het einde voor jou. Het combineert misschien wel jouw twee foodgelukjes op deze aarde. Het is ultiem genieten bij elk hapje.

4. Pannenkoeken met de Oostenrijkse wijze.

In Oostenrijk weten ze wel hoe ze moeten genieten van pannenkoeken. Deze heerlijke Kaiserschmarrn zijn verrukkelijk en helemaal niet moeilijk om te maken.

5. Pannenkoeken met gin-tonic

gin-tonic

Gin-tonic is een van de meest populaire drankjes wereldwijd en dan mogen de pannenkoeken uiteraard niet uit uitblijven. Meng het heerlijke drankje door je favoriete gerecht en opeens ontstaat er een explosie van smaak. Het is fascinerend en overheerlijk.

Kijk op de volgende pagina voor nog meer gekke en bijzondere recepten voor pannenkoeken. Een ding is zeker; ze zijn stuk voor stuk overheerlijk.


Pagina 1/2