Christel

Ontzettend lekker en makkelijk om te maken!

Wij zijn dol op pannenkoeken, helemaal omdat je deze dun gebakken meelkoek op zoveel verschillende manieren kunt eten. Van hartig tot zoet en van ontbijt tot diner; de pannenkoek leent zich overal voor. Ook Kookfans-lezer Gerrit is dol op pannenkoeken en vindt het leuk om te experimenteren met recepten. Onlangs maakte hij een pannenkoeken met een Bounty-tintje en deelde dit recept met ons.

Wat heb je nodig voor acht Bounty-pannenkoeken?

  • 250 gram bloem, gezeefd
  • 2 eieren
  • 400 mililiter kokosmelk
  • mespuntje zout
  • boter om in te bakken
  • 100 gram kokosrasp (optioneel)
  • scheutje melk (optioneel)
  • chocoladesaus om te serveren

Wat moet je doen?

  • Doe de bloem, eieren, kokosmelk en zout in een kom en klop dit met een handmixer tot een beslag. Voeg eventueel een beetje gewone melk toe om het beslag wat dunner te maken. Roer vervolgens nog wat kokosrasp door het beslag heen.
  • Verhit een klontje boter in de pan en bak de pannenkoeken zoals je dat altijd doet.
  • Serveer de pannenkoeken met chocoladesaus en het is net alsof je een Bounty eet. Heerlijk!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Beeld: Pexels