Marlieke
15 min.
3 pers.
Ingrediënten
  • 50 gram boter, op kamertemperatuur
  • 1 teentje knoflook, geperst
  • Handjevol verse peterselie
  • Mozzarella
  • 6 witte boterhammen

Zo draai je zelf snel een knoflook-kaasbroodje in elkaar

Heb je trek in een lekker kazig broodje, maar ben je stiekem wel een beetje uitgekeken op je dagelijkse bammetje jonge kaas of tosti? Maak dan dit eenvoudige én verrukkelijke airfryer-recept. Binnen mum van tijd heb je een kaas-knoflookbroodje voor de hartige trek.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Zo maak je het:

  • Pers het teentje knoflook uit en meng de knoflook samen met de verse peterselie (en eventueel een snufje zout) door de zachte boter.
  • Besmeer de boterhammen rijkelijk met de knoflookboter. Bestrooi de boterhammen vervolgens met geraspte mozzarella.
  • Bak de boterhammen (met de kaaskant naar boven!) 7 minuten in de airfryer op 180°C.
  • Snijd in repen en serveer op de borrelplank of neem een lekkere knoflook-kaasboterham als lunch. Eet smakelijk!

Ook lekker: Licor 43 appeltaart uit de airfryer

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Easy Peasy Pan | Beeld: videostill