Geen slechte manier om die 14 euro te besteden!

We leren veel van de keukenhacks op het videoplatform TikTok: van het makkelijk pellen van een sinaasappel tot het bakken van een eitje. In sommige gevallen betwijfelen we hoe handig deze trucjes nu écht zijn en of ze ons daadwerkelijk tijd gaan besparen. Na het zien van de laatste trending video zijn we echter om: dit willen we ook in onze keukenla hebben liggen!

Superspatel

TikTokker @simplysalfinds laat in een filmpje haar nieuwste aanwinst voor in de keuken zien. Op het eerste oog lijkt het gewoon om een spatel te gaan, maar de video is niet voor niets al meer dan 400.000 keer bekeken. Naast het omscheppen van je gerecht kun je het keukenhulpje namelijk ook gebruiken om eten af te gieten, op te scheppen, te snijden of te smeren. Kijk maar!

@simplysalfinds

My new kitchen tool to save time #kitchen #kitchentool #kitchenhacks #timesaver #amazonhome #fyp

? nh?c n?n – Ni Na Lê – Ni Na Lê

Universele keukenhulp

Deze handige spatel is de Joseph Joseph Unitool 5-in-1. In Nederland kun je hem onder andere op de kop tikken bij Cookinglife of De Bijenkorf voor net iets minder dan 14 euro. De reacties op internet zijn in ieder geval net zo lovend als de TikTok-video. “Dit is de enige keukentool die ik nodig heb!”, schrijft een gebruiker. Ook de woorden functioneel, stevig en hittebestendig vallen regelmatig. Wij zijn in ieder geval razend benieuwd!

Lees ook: Ha! Met dit trucje krijg je alle saus uit een zakje

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Woman and Home | Beeld: Pexels