Naomi
20 min.
3 pers.
Ingrediënten
  • 400 gram kipfilet
  • 1 eetlepel oregano
  • 1 theelepel komijn
  • 1 theelepel suiker
  • een snuf zout
  • 1 limoen
  • 1 ui
  • 1 teen knoflook
  • 2 paprika's
  • olie om in te bakken

Geen tijd of geen zin? Deze kip fajita wraps zijn de oplossing

Je hebt niet elke dag zin om uitgebreid te koken. Juist daarom zijn er van die heerlijk simpele gerechten, zoals de kip fajita wraps. Je hebt ze in een kwartiertje in elkaar geflanst en ze zijn enorm smaakvol. Grote kans dat je de kruiden al in je kast hebt staan, dus eigenlijk heb je maar vier ingrediënten nodig! Makkelijker kunnen we het niet maken…

Wat moet je doen?

  • Snijd de kipfilets in reepjes en doe ze in een schaal. Kruid nu de kip met de oregano, komijn, suiker en zout. Giet daarna een halve theelepel olie over de kip en knijp het sap uit een halve limoen uit over het mengsel. Schep het goed door elkaar en zet het even opzij.
  • Halveer de ui en snijd ‘m in halve ringen. Snijd de knoflook ook in kleine stukjes.
  • Verwarm nu een pan met een beetje olie en doe hier de knoflook en de ui in en bak het glazig.
  • Voeg nu de kip toe en bak het met de ui en de knoflook gaar.
  • Snijd onderwijl de paprika en reepjes en doe dit ook bij de kip in.
  • Bak het geheel, zodat de paprika heet wordt maar ook knapperig blijft.
  • Verwarm een wrap in 10 seconden in de magnetron en doe in het midden een beetje vulling.
  • Vouw de onderkant van de wrap om en sla dan de zijkanten naar binnen. Eet smakelijk!

Lees ook: Heerlijke zomerse wraps met meloen, parmaham en pijnboompitten maak je zo!

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Warren Nash | Beeld: videostill Warren Nash