5 min.
4 pers.

Een hemels nagerecht wat je in een handomdraai op tafel zet

Onze guilty pleasure is en blijft Kinder Chocolade. Leuk om daar eens een super gemakkelijk toetje mee te maken. Met maar twee ingrediënten heb je deze makkelijke chocolademousse binnen handomdraai op tafel gezet. Het perfecte toetje waarmee je iedereen voor je gaat winnen.

Gebruikers van de mobiele versie van deze website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de chocolademousse:

  • Breek de Kinder Chocoladerepen in stukjes en doe ze in een medium kom.
  • Doe de kom in de magnetron op 500 Watt en laat de chocola smelten. Roer elke 30 seconden in de kom, zodat de chocola niet verbrand. Zet de chocola opzij om af te koelen zodra deze helemaal glad is.
  • Doe de slagroom in een andere kom en klop met een mixer tot deze stijf is. Voeg de gesmolten chocolade toe aan de slagroom en klop nogmaals tot het volledig gemengd is.
  • Doe het mengsel in een spuitzak en spuit de mousse in vier mooie glaasjes.
  • Om het helemaal af te maken, kun je nog een stukje Kinder Bueno in de mousse steken ter decoratie.
  • Enjoy!

Benieuwd hoe dit eruit ziet? In onderstaande filmpje laat @Sweetguide zien hoe je dit smakelijke toetje maakt. Mooi handig!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Sweet Guide (@sweetguide)

Ook lekker: Recept: Kinder Bueno en Nutella cupcakes met chocolade ganache

Wil je dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Sweetguide | Beeld: Pexels

Ingrediënten
  • 200 gram Kinder Chocolade
  • 270 milliliter slagroom
  • Optioneel: Kinder Bueno