Christel
15 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 570 gram Griekse yoghurt (2 procent vet)
  • 165 gram mango, in stukken gesneden
  • 5 aardbeien, in plakjes gesneden
  • 15 gram kokosrasp rasp van 1 limoen

Waar wacht je nog op?

Onbeperkt Magnums en Cornetto’s eten klinkt buitengewoon goed als het buiten heel erg warm is. Het is echter niet zo goed voor de lijn om die ijsjes bij de vleet te eten. Raketjes zijn een verantwoorde verkoelende snack, maar soms heb je gewoon even zin in wat romigs. Herkenbaar? Maak deze ijskoude snack van Griekse yoghurt dan eens. 

Wat moet je doen?

  • Doe de Griekse yoghurt en mango in een blender en laat de blender net zo lang draaien tot je een puree hebt.
  • Bekleed een (bak)plaat met bakpapier en verdeel het mengsel hieroverheen. Het mengsel mag niet te dik zijn.
  • Verdeel de aardbeien, kokosrasp en limoen over het yoghurtmengsel.
  • Doe de plaat minstens twee uur in de vriezer.
  • Breek vervolgens repen uit de bevroren yoghurt en je hebt een heerlijke, ijskoude snack.

Lees ook: Lekker voor op een warme dag: een pastasalade met tonijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Tasty | Beeld: Videostill Tasty