Maayke

Voor de échte carpaccio-liefhebbers

Sommigen kunnen er geen genoeg van krijgen: carpaccio. Dit flinterdunne stukje vlees is tegenwoordig een van de meest populaire voorgerechten in vele restaurants. Niet alleen kun je zelf dit heerlijke voorgerecht maken, ook bestaat er een erg lekkere variatie: wraps met carpaccio. Deze wraps, gevuld met truffelmayonaise, pijnboompitten, pesto, rucola én natuurlijk het favoriete stukje vlees wil je niet missen.

Perfect als gemakkelijke lunch voor de drukke middagen.

Dit heb je nodig:

  • 2 grote tortillawraps
  • groene pesto
  • 150 gram carpaccio (ossenhaas)
  • pijnboompitten
  • Parmezaanse kaas
  • rucola
  • truffelmayonaise
 Zo maak je het:
  • Leg de wraps neer en smeer hier een dunne laag pesto overheen.
  • Verdeel de carpaccio over de wraps.
  • Neem een schone koekenpan en bak hierin de pijnboompitten goudbruin. Laat ze even afkoelen en verdeel over de wraps.
  • Doe dit ook met de parmezaanse kaas en de rucola. Sluit af met de truffelmayonaise.
  • Leg de wrap op een stuk aluminiumfolie. Rol de wrap op en vouw hierna goed de folie eromheen; zo zorg je ervoor dat de wrap opgerold blijft.
  • Leg even in de koelkast. Je kunt ze zo opeten of je kunt ze in plakjes van 3 cm snijden en als hapje presenteren.

Lees ook: Zin in écht Hollandse en winterse kroketten? Dan ben je bij Lidl aan het juiste adres!

Dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: archief | Beeld: videostill