Dorien Ypma
20 min.
10 pers.
Ingrediënten
  • 10 sneetjes (sandwich)brood
  • 2 eieren
  • 200 milliliter melk
  • 1 zakje vanillesuiker
  • Snufje kaneel
  • Zachte roomkaas
  • 2 perziken
  • Honing
  • Blauwe bessen

Een heerlijke variant op het klassieke recept

Niets is lekkerder dan de ochtend beginnen met een goed ontbijtje. Geniet van deze smakelijke wentelteefjes met zoete perzik, honing en heerlijke romige roomkaas. Met dit recept wordt het ontbijt in de ochtend onweerstaanbaar. Hmmm!

Zo maak je wentelteefjes met perzik, honing en roomkaas

  • Meng de melk, eieren, kaneel en het vanillesuiker in een kom. Klop het met een garde tot een glad geheel.
  • Snijd de perzik in plakjes en haal eventueel de korstjes van het brood af, mocht je dit lekkerder vinden.
  • Smelt de boter in een koekenpan.
  • Dompel elk plakje brood in het eimengsel en leg vervolgens in de verhitte pan.
  • Bak de wentelteefjes op middelhoog vuur en draai ze regelmatig om, tot beide kanten goudbruin zijn.
  • Leg de wentelteefjes op een bord en verdeel de roomkaas over de wentelteefjes.
  • Verdeel de plakjes perzik over de roomkaas en garneer de wentelteefjes met honing en blauwe bessen.
  • Geniet ervan!

Ook lekker: Gezond recept: smoothie met amandelmelk, banaan en havermout

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Tasty | Beeld: Adobe Stock