02 mei 2019
10 + 25 min.
4 pers.

Deze gevulde kaiserbroodjes zijn makkelijk en snel te maken

In het weekend willen we graag wat meer uitpakken met ons ontbijt of met een lekkere lunch. Maar om nu uren eerder op te staan om een uitgebreide maaltijd op tafel te toveren? Die tijd spenderen we liever nog even in bed. Een makkelijk en snel ontbijt, dat wel overheerlijk is, zou perfect zijn. Zoek niet verder, want deze gevulde kaiserbroodjes maak je al in minder dan 10 minuten en ze smaken verrukkelijk!

Het perfecte ontbijt!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je de gevulde kaiserbroodjes:

  • Verwarm de oven voor op 160 C.
  • Snijd de bovenzijde van de nog niet afgebakken kaiserbroodjes eraf.
  • Hol met je handen de broodjes uit. De bovenzijde en deegvulling uit de broodjes heb je niet meer nodig.
  • Bekleed de binnenzijde van de kaiserbroodjes met 1 of 2 plakken ham. Druk goed aan tegen de bodem van de broodjes.
  • Leg de broodjes op een bakplaat bekleed met bakpapier. Breek in elk broodje een ei.
  • Schuif de bakplaat in het onderste rek in de oven en bak de gevulde kaiserbroodjes 20 tot 25 minuten in de oven.
  • Als het goed is, is het eiwit nu gestold en het eigeel nog niet.
  • Haal de broodjes uit de oven en verdeel wat gesneden verse bieslook erover heen.
  • Eet smakelijk!

Bekijk hier de video hoe je de broodjes maakt:

Lees ook: Met dit ingrediënt wordt je aardappelsalade nog lekkerder

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Allerhande | Beeld: Videostill, YouTube Allerhande

Ingrediënten
  • 4 kaiserbroodjes
  • 100 gram ham, in plakken
  • 4 eieren
  • 12 gram verse bieslook, gesneden