Ingrediënten
  • 8 grote eieren, hardgekookt
  • 220 gram macaroni, gekookt
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 theelepels mosterd
  • 200 gram mayonaise
  • 3 augurken, in stukjes
  • Halve rode ui, fijngesneden
  • 2 stelen selderij, in stukjes
  • 90 gram olijven, zonder pit, in stukjes
  • Halve theelepel paprikapoeder + beetje extra
  • Bieslook ter garnering, fijngesneden
Sabine
30 min.
8 pers.
Ingrediënten
  • 8 grote eieren, hardgekookt
  • 220 gram macaroni, gekookt
  • Zout en peper naar smaak
  • 2 theelepels mosterd
  • 200 gram mayonaise
  • 3 augurken, in stukjes
  • Halve rode ui, fijngesneden
  • 2 stelen selderij, in stukjes
  • 90 gram olijven, zonder pit, in stukjes
  • Halve theelepel paprikapoeder + beetje extra
  • Bieslook ter garnering, fijngesneden

Een heerlijke pastasalade die naar gevulde eieren smaakt

Gevulde eieren en pasta lijken in eerste instantie niet zo heel erg veel gemeen te hebben, maar wist je dat je de twee prima kunt combineren? Deze gevulde eieren pastasalade is daar het perfecte voorbeeld van. Heerlijk smeuïg zoals je gewend bent van gevulde eieren!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je het:

  • Snijd de gekookte eieren doormidden en wip de eidooiers uit het eiwit.
  • Doe de eidooiers in een aparte kom en gebruik een vork om het fijn te prakken. Voeg de mosterd, zout, peper en mayonaise toe en roer.
  • Doe de macaroni in een grote kom en doe het eidooiermengsel erbij. Roer tot de ingrediënten zich met elkaar hebben vermengd.
  • Snijd de eiwitten in fijne stukjes en doe dit in de kom met macaroni samen met de augurkenstukjes, rode ui, selderij, olijven en paprikapoeder. Roer opnieuw goed.
  • Verdeel de macaronisalade over een aantal borden en garneer met een beetje extra paprikapoeder en met de bieslook.

Lees ook: Recept: gevulde eieren met gerookte zalm

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Jo Cooks | Beeld: Videostill Jo Cooks