Ingrediënten
  • 8 grote eieren, gekookt
  • 200 gram zure room
  • 50 gram roomkaas
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden + extra ter garnering
  • 100 gram gerookte zalm, gesneden + 20 gram gerookte zalm
  • Snuf peper
02 oktober 2018
20 min.
8 pers.

Te lekker om niet te proberen

Gevulde eieren heb je tegenwoordig in alle soorten en maten. Zo kun je tijdens Pasen gevulde eieren maken in de vorm van een kip, bestaan er gevulde eieren met tonijn of kun je ze een Mexicaanse tintje geven.Vis leent zich goed voor gevulde eieren, zo ook zalm.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel. 

Wat moet je doen?

  • Pel de eieren en snijd de eieren in de lengte door midden.
  • Doe de eierdooiers in een kom en prak deze fijn.
  • Voeg de zure room, roomkaas, mayonaise, citroensap, bieslook, 100 gram gerookte zalm toe en roer tot een geheel.
  • Breng op smaak met wat peper.
  • Doe het eiermengsel in een spuitzak en verdeel het mengsel over de eiwitten.
  • Garneer de eieren met wat de overgebleven zalm en bieslook.

Lees ook: Gevulde eieren op z’n Italiaans

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Food network | Beeld ter illustratie, videostill Food Travel

Ingrediënten
  • 8 grote eieren, gekookt
  • 200 gram zure room
  • 50 gram roomkaas
  • 2 eetlepels mayonaise
  • 1 eetlepel citroensap
  • 2 eetlepels verse bieslook, fijngesneden + extra ter garnering
  • 100 gram gerookte zalm, gesneden + 20 gram gerookte zalm
  • Snuf peper