31 mei 2018
10 min.
6 pers.

Tijd om weer te barbecuen!

We kennen het allemaal als we aan het barbecuen zijn: het vlees ligt op de grill en ondertussen eet je een berg aan stokbrood op. Zonde, want als het tijd is om het vlees te eten zit je al bijna vol. We begrijpen heus wel dat je in de tussentijd graag wat wilt eten. Eet in plaats van alleen maar stokbrood, ook eens wat van deze frisse komkommer-tomatensalade.

Wat moet je doen?

  • Was de komkommers en snijd deze in dunne plakken. Was de tomaten en snijd deze in stukken.
  • Snijd de dille fijn.
  • Doe de kwark in een kommetje en voeg de dille, zout en peper toe en roer dit door elkaar.
  • Doe alle ingrediënten in een grote kom en roer dit door elkaar.
  • Voeg eventueel nog wat zout en peper toe.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Zo maak je met 4 ingrediënten chocolade-bananenijs zónder toegevoegde suikers

Wil je dit recept bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Allas Yummy Food | Beeld: videostill

Ingrediënten
  • 2 komkommers
  • 8 tomaten
  • 6 takjes dille
  • 6 eetlepels magere kwark
  • Snuf zout
  • Snuf peper