Christel
15 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 4 bananen
  • 1 eetlepel cacao
  • Snufje kaneel
  • Optioneel: aardbeien ter garnering

Wij watertanden nu al

Zin in een verantwoorde, maar heerlijke, zoete snack? Dan ben je aan het juiste adres. Wij delen een recept met je hoe je makkelijk chocolade-bananenijs kunt maken dat ook nog eens een verantwoorde snack is. Waar wacht je nog op? Sla de volgende ingrediënten meteen in.

Wat moet je doen?

  • Snijd de bananen in stukjes en doe deze in een bakje en plaats het bakje minstens 2 uur in de vriezer
  • Doe de bananen in een keukenmachine en laat net zo lang draaien tot de banaan de structuur van softijs heeft aangenomen.
  • Voeg de cacao en kaneel toe en laat de keukenmachine draaien tot alles goed is vermengd.
  • Serveer direct als je van softijs houdt en maak het ijs nog lekkerder door het te serveren met verse aardbeien. Houd je niet zo van softijs? Plaats het ijs dan nog een uurtje in de vriezer.

Lees ook: Lekker voor op een warme dag: een pastasalade met tonijn

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Tasty | Beeld: videostill Tasty