Ingrediënten
  • 455g gemalen rundvlees
  • 150g gesneden uien
  • 1 eetlepel knoflook, gesneden
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 2 eetlepels worcestershire saus
  • 2 eetlepels ketchup
  • 4 kopjes runderbouillon (945 mL)
  • 455g fusilli pasta
  • 300g geraspte cheddarkaas
  • 120ml melk
  • 1 gesneden groene ui
45 min.
6 pers.

Cheeseburger en pasta in één? Het kan!

Soms heb je gewoon zin in een lekker maaltje zonder stil te staan bij calorieën. Voor ons valt alles wat slecht is onder comfort food: pasta, hamburgers, patat, chocola… Nu zullen we niet álles combineren tot een maaltijd, dat lijkt ons ook niet zo lekker, maar de combinatie van pasta met cheeseburgers is superlekker, dus zie hier, cheeseburger pasta!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel. 

Zo maak je de cheeseburger pasta:

  • Voeg aan een grote pan (op een middelhoog vuur) het gehakt, de uien, knoflook, zout, peper, worcestershiresaus en ketchup toe.
  • Breek het rundvlees om de kruiden op te nemen en bak tot het bruin is voor ongeveer 6-7 minuten.
  • Giet de runderbouillon en een kopje water in de pan en breng het geheel aan de kook.
  • Voeg de pasta toe en laat 20 minuten sudderen, of tot de pasta gaar is en de bouillon is ingekookt. Ondertussen af en toe roeren.
  • Giet vervolgens de melk en de kaas erbij. Roer tot de kaas gesmolten is.
  • Garneer eventueel met wat gesneden groene uien.
  • Eet smakelijk!

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Lees ook: Recept: loaded chorizo hotdogs met Boursin

Bron: Tasty | Beeld: Videostill

Ingrediënten
  • 455g gemalen rundvlees
  • 150g gesneden uien
  • 1 eetlepel knoflook, gesneden
  • 1 theelepel zout
  • 1/2 theelepel peper
  • 2 eetlepels worcestershire saus
  • 2 eetlepels ketchup
  • 4 kopjes runderbouillon (945 mL)
  • 455g fusilli pasta
  • 300g geraspte cheddarkaas
  • 120ml melk
  • 1 gesneden groene ui