Fabiën

Deze trend gaat compleet viral op TikTok

We zien op TikTok regelmatig wat handige lifehacks of trucjes voor in de keuken voorbijkomen. Ook voor recepten kun je prima op TikTok terecht en weet het platform ons elke keer weer te verrassen. De nieuwste trend op eetgebied is er eentje waar we – vooral tijdens de hete zomerdagen – heel blij van worden. We hebben het over frozen honey!

Bevroren honing

Juist ja, bevroren honing. Deze snack neemt op dit moment het internet over en is ook nog eens heel makkelijk om te maken. Je hebt er eigenlijk alleen maar honing en een vriezer voor nodig. En een beetje geduld natuurlijk, want zo snel bevriest honing niet.

Knijphoning

In sommige video’s op TikTok doen TikTokkers de honing in een lege waterfles, om deze vervolgens in de vriezer te stoppen, maar dit kan makkelijker. Je kunt namelijk net zo goed en fles knijphoning in de vriezer stoppen. Na een paar uur zal de honing al wat koeler en gladder zijn, maar voor een optimaal resultaat kun je de honing het beste een nachtje laten liggen.

Variatie

Je kunt de honing natuurlijk ook in een vorm voor ijsblokjes stoppen, hierdoor krijg je dus letterlijk ijsblokjes van honing. Of doe er een stokje in en creëer je eigen ijsje. Kortom, je kunt eindeloos variëren met deze trend. Yummy!

@gracemarywilliamsIf you’re my dentist keep scrolling ?? ##tiktokchallenge ##frozenhoney ##frozenhoneytrend ##edibleslime ##frozenhoneychallenge ##kidscontent ##funnyvideo? original sound – gracemarywilliams

Bron: Refinery29 | Beeld: TikTok, Unsplash @artrachen