redacteur
10 min.
2 pers.
Ingrediënten
  • 150 gram kipfilet
  • 25 gram selderij
  • 30 gram wortelen
  • 2 eetlepels blauwe kaasdressing
  • 1 eetlepel buffalo saus
  • Snufje zout en peper

Heerlijk op een broodje of toastje!

Een broodje kaas of kipfilet is natuurlijk heel erg lekker, maar kan na verloop van tijd wel wat saai worden. Het is dan heel leuk om eens te variëren met een wat luxer broodbeleg. Wij gaan in zo’n geval graag voor deze romige buffalo kipsalade. Ook leuk om eens te serveren met wat toastjes!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan dit artikel.

Zo maak je de buffalo kipsalade:

  • Snijd de kipfilet in stukjes en bak deze in een koekenpan gaar. Laat even afkoelen.
  • Snijd intussen de selderij en wortelen fijn.
  • Neem een grote kom en doe hierin de kip, selderij, wortelen, 2 eetlepels blauwe kaasdressing en 1 eetlepel buffalo saus. Breng op smaak met een snufje zout en peper.
  • Roer alles goed door elkaar.
  • Serveer direct met brood of toastjes. Eet smakelijk!

Lees ook: Recept: romige Japanse aardappelsalade

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Clean & Delicious | Beeld: Videostill