Ingrediënten
  • 250 gram kip in stukjes, gebakken
  • 120 milliliter Buffalo Wings saus* (verkrijgbaar bij AH en Jumbo)
  • 75 gram ijsbergsla, fijngesneden
  • 4 middelgrote tortilla wraps
  • 60 milliliter ranch dressing
  • *De Buffalo Wings saus kan ook vervangen worden door twee eetlepels gesmolten boter door 80 milliliter hete saus te roeren.
Sabine
5 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 250 gram kip in stukjes, gebakken
  • 120 milliliter Buffalo Wings saus* (verkrijgbaar bij AH en Jumbo)
  • 75 gram ijsbergsla, fijngesneden
  • 4 middelgrote tortilla wraps
  • 60 milliliter ranch dressing
  • *De Buffalo Wings saus kan ook vervangen worden door twee eetlepels gesmolten boter door 80 milliliter hete saus te roeren.

Een romige wrap die je binnen 5 minuten kunt maken

Hoewel Buffalo Wings voornamelijk in Amerika worden gegeten, zijn we in Nederland inmiddels ook wel bekend met het gefrituurde kippenvleugeltje in kruidige saus. Maar je hoeft hem heus niet altijd uit het vuistje te eten. Je kunt er ook wrap rijkelijk mee vullen!

De ranchdressing zorgt ervoor dat deze kipwrap lekker romig wordt.

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je het:

  • Doe de gebakken kipstukjes in een kom en schenk de Buffalo Wings-saus erbij. Roer tot alle kipstukjes zijn voorzien van een laagje saus.
  • Verdeel de kipstukjes over de vier wraps, beleg met sla en verdeel de saus over de wraps.
  • Rol de wraps daarna stevig op. Snijd de wraps doormidden en serveer.

Lees ook: Recept: flammkuchen wraptaart met crème fraîche, spekjes, ui en paprika

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Gimme Delicious | Beeld: Videostill Gimme Delicious