5 min.
1 pers.

Klaar in een paar shakes!

Opwarmen kan in de avond natuurlijk met een theetje, maar het kan ook met deze heerlijk verwarmende Baileys salted caramel espresso Martini. De donkere dagen naar de kerst aftellen, wordt zo alleen maar leuker!

Gebruikers van de mobiele versie van de website vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Zo maak je het:

  • Vul een cocktailshaker met 5 à 6 blokjes ijs.
  • Doe de espresso, wodka en Baileys in de shaker en schud tot de buitenkant van de cocktailshaker bevriest.
  • Schenk het drankje (zonder de ijsblokjes) in een martiniglas.
  • Garneer de bovenkant van het drankje met room (eventueel in een patroontje) en garneer eventueel met wat koffiebonen.
  • Cheers!

Lees ook: Recept: Spaanse flan met Licor 43

Dit recept bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Planet Food | Beeld: Videostill Planet Food 

Ingrediënten
  • IJsblokjes
  • 1 shot espresso
  • 50 milliliter wodka
  • 50 milliliter Baileys (gezouten karamel smaak)
  • 1 eetlepel room
  • Koffiebonen (optioneel)