Ingrediënten
  • 2 middelgrote eieren
  • 110 milliliter ahornsiroop
14 september 2018
15 min.
4 pers.

Makkelijker kan het niet!

Wil je snel wat lekkers maken, maar heb je de puf niet om met tal van ingrediënten in de weer te zijn? Dat is ook helemaal niet nodig. Met slechts 2 ingrediënten kom je al een heel eind en kun je deze overheerlijke soufflé’s maken!

Gebruikers van de mobiele versie van onze site vinden de ingrediëntenlijst onderaan het artikel.

Hoe maak je de soufflé?

  • Verwarm de oven voor op 190 graden.
  • Scheid de eieren en klop de eiwitten tot pieken.
  • Voeg de ahornsiroop toe aan de eierdooiers en roer tot een geheel.
  • Vouw de eiwitten door het beslag heen tot alles goed is vermengd.
  • Verdeel het beslag over vier ramekins.
  • Doe de bakjes 10 minuten in de oven en klaar is kees!
  • Geniet ervan!

Tip: Geen van van ahornsiroop? Je kunt de siroop vervangen door honing.

Lees ook: Waarom eten we uit verveling en hoe kun je ermee ophouden?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron: Sugar Laws | Beeld: videostill YouTube

Ingrediënten
  • 2 middelgrote eieren
  • 110 milliliter ahornsiroop