Ingrediënten
  • 450 gram garnalen
  • 340 gram pasta naar keuze
  • 60 gram boter, gesmolten
  • 120 milliliter droge witte wijn
  • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
  • sap van 1 citroen
  • Zout en peper naar smaak
Christel
20 min.
4 pers.
Ingrediënten
  • 450 gram garnalen
  • 340 gram pasta naar keuze
  • 60 gram boter, gesmolten
  • 120 milliliter droge witte wijn
  • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 2 eetlepels verse peterselie, fijngesneden
  • sap van 1 citroen
  • Zout en peper naar smaak

Wij zijn er helemaal weg van!

Alleen al bij de gedachte van pasta met garnalen gaan we watertanden. Ben jij net zo gek op pasta en garnalen als wij? Dan is dit gerecht echt wat voor jou. Je hebt maar een paar ingrediënten nodig, het is heel makkelijk om te maken én het is binnen 10 minuten klaar!

Wat moet je doen?

  • Verwarm de oven voor op 220 graden.
  • Doe de garnalen in een grote ovenschaal en schenk hier de gesmolten boter en witte wijn overheen.
  • Verdeel daarna het citroensap over de garnalen en verdeel hier vervolgens de knoflook overheen en voeg peper en zout toe.
  • Zet de garnalen 10 minuten in de oven en kook ondertussen de pasta volgens de verpakking. 
  • Verdeel de verse peterselie over de garnalen en voeg vervolgens de pasta toe aan de garnalen.
  • Roer dit tot alles goed met elkaar is vermengd.
  • Geniet ervan!

Lees ook: Zo maak je met een paar ingrediënten een heerlijke appeltaarttosti

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Laura in the Kitchen | Beeld: Pixabay