01 september 2022

De voorpret voor pakjesavond kan alweer beginnen

Het duurt nog maanden voor Sinterklaas weer in ons land is, maar dat houdt de winkels niet tegen. Onder andere bij HEMA zijn de schappen alweer rijkelijk gevuld met allerlei soorten pepernoten. En er zitten een aantal heerlijke nieuwe smaken tussen!

Verbazing

Elk jaar is de verbazing weer groot als de schappen in september al gevuld zijn met pepernoten. We zitten met ons hoofd immers nog middenin de zomer. Het kinderfeest dat in december plaatsvindt, lijkt dan nog heel ver weg, maar over drie maanden is het toch weer zover. Winkels zijn daarom druk bezig met de voorbereidingen en vullen de schappen alvast met heerlijk snoepgoed.

Discodip

Ook bij HEMA zijn de pepernoten alweer verkrijgbaar. En zoals we van de winkelketen gewend zijn, zitten daar weer een aantal verrassende en vernieuwende smaken bij. Zo zit er een heuse discodip-variant in het assortiment. Je weet wel, dezelfde dip als je op een softijsje doet. Krijgen we toch nog een beetje dat zomerse gevoel bij dit winterse snoep. “Met onze nieuwe discodip kruidnoten kan het feestje nooit te vroeg beginnen”, stelt HEMA op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door HEMA (@hemanederland)

Van tompouce tot koffie

Er is meer! HEMA heeft namelijk nog meer heerlijke smaken in het assortiment opgenomen. Wat dacht je van kruidnoten met tompoucesmaak? Die kan natuurlijk niet ontbreken bij het warenhuis. Maar er zijn ook glutenvrije pepernoten, kruidnoten met stroopwafelsmaak en chocolade truffel kruidnoten. Ook de koffiepepernoot lijkt ons heerlijk! Eigenlijk is het dus niet zo’n straf dat ze ‘nu al’ in de winkels liggen. Hebben we in elk geval genoeg tijd om alle smaken te proberen!

Lees ook: Recept: Sinterklaas-cheesecake met truffelpepernoten en chocolade

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: Tips en Weetjes | Beeld: Pixabay