07 april 2022

Deze wil je proberen!

We kennen Hands Off My Chocolate natuurlijk van hun overheerlijk chocoladerepen, die ook in verschillende vegan varianten verkrijgbaar zijn. Waar ze met Sinterklaas nog met speciale Sinterklaas-repen kwamen, doen ze dat nu ook weer met Pasen.

Nieuwe smaken

Het merk lanceert namelijk opnieuw de zogeheten The Egg Bars. Deze repen zijn niet zomaar chocoladerepen, want ín de repen vindt je paaseieren. Jep, is dat even lekker! De paasrepen komen in de smaken Milk & White en Crispy Choco. Daarnaast komt Hands Off My Chocolate ook met twee vegan varianten: Vegan Caramel Seasalt en Vegan Crunchy Hazelnut!”

Oh my… Dat klinkt goed. Je kunt de paasrepen kopen bij een aantal supermarkten. “Waar deze paaseitjes repen verstopt zijn? Bij de Coop, Plus, Dirk, Picnic, Hoogvliet, Poiesz en in onze webshop. Wees er snel bij want het zijn limited editions en OP=OP”, zo laat het merk weten.

paasrepen

Hieronder worden de smaken nog eens stuk voor stuk beschreven.

The Egg Bar Vegan Caramel Seasalt

Pasen wordt EGGStreem lekker met de Vegan Caramel Seasalt paaseitjesreep van Hands Off My Chocolate. 14 paaseitjes in één reep! In de meest populaire smaakcombinatie van Nederland: karamel en zeezout. Deze vegan karamel zeezout reep is de lekkerste én vegan.

The Egg Bar Crunchy Hazelnut

Ook de Vegan Crunchy Hazelnut paaseitjesreep van Hands Off is om te smullen. Wederom met 14 paaseitjes in één reep. Met extra hazelnootpraliné voor een romige structuur en crunchy hazelnootstukjes. Deze Eggbar is wederom lekker én vegan.

The Egg bar Cripsy Choco

De Crispy Choco paaseitjesreep bevat ook 14 paaseitjes in één reep. Deze Crispy Choco is gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade. Lekker crunchy met een vleugje vanille.

The Egg Bar Milk & White

Deze Milk & White Chocolate is gemaakt van de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade. Extra leuk: ieder eitje lijkt precies op een spiegeleitje, yum!

Lees ook: Hands Off My Chocolate lanceert vegan bites in 3 smaken

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘t op Pinterest!

Bron en beeld: Hands Off My Chocolate