06 april 2022

André van Duin heeft een opvolger gevonden

Op dit moment kunnen we elke week genieten van een nieuwe aflevering van Heel Holland Bakt, maar we kunnen ons ook alweer gaan opmaken voor een nieuw seizoen van Heel Holland Bakt Kids. Deze zal namelijk in het najaar verschijnen. Enne, het is nu al bekend wie het stokje overneemt van presentator André van Duin.

Kinderversie

In deze kinderversie van het bakprogramma krijgt jong talent de kans om hun bakkunsten te laten zien aan heel Nederland. Daarbij krijgen ze echter wel wat hulp van volwassenen, die de baktalenten assisteren. Iedere week halen de bakduo’s, bestaande uit een kind en volwassene, alles uit de kast in de beruchte witte tent om tot meesterbakker verkozen te worden. De jury wordt komend seizoen wel anders, omdat André van Duin besloten heeft ermee te stoppen vanwege een ‘overvolle agenda’.

Edson

Niemand minder dan Edson da Graça neemt het stokje van André over. Samen met Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven ondersteunt hij de kinderen in de tent. “Ik kan niet wachten om bij Heel Holland Bakt Kids aan de bak te gaan. Het is een enorme eer om André op te volgen”, aldus Edson.

André vindt het in ieder geval helemaal prima dat Edson hem opvolgt. “Mijn agenda is voller dan vol waardoor er helaas geen plek meer is voor Heel Holland Bakt Kids. Ik kan echter Janny en Robèrt niet alleen de tent insturen… Maar gelukkig heb ik in Edson een fantastische vervanger gevonden.”

Het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt Kids zal dit najaar pas te zien zijn. Jonge bakkers van 9 tot 11 jaar kunnen zich nog opgeven via heelhollandbakt.nl.

Lees ook: Heel Holland Bakt-kijkers over afvaller: ‘Wat een arrogantie’

Wil je dit artikel bewaren? Pin het op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Omroep Max © Roland J Reinders/MAX