15 maart 2023
Fabiën

Rennen naar deze supermarkt!

Misschien ken jij de Smoeltjes-koekjes nog wel van vroeger. De speculaas-koekjes met gezichtjes waren erg populair in de schoolklas. Ben jij stiekem nog altijd fan van de koekjes? Dan hebben we héél leuk nieuws. Er is namelijk een supermarkt in Nederland die siroop van het populaire merk verkoopt.

Spotprijsje

Een stroop met de smaak van Smoeltjes. Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn, maar het bestaat echt! De siroop is sinds kort gewoon te verkrijgen bij Dirk, voor een klein spotprijsje van 2,19 euro. Maar, we weten allemaal dat Dirk regelmatig producten in de aanbieding gooit en dus kun je de Smoeltjes-stroop voor zelfs 1,19 euro kopen!

De supermarkt beschrijft de siroop als: “Smeuïge speculoostopping”. Op TikTok gaat het product helemaal viraal en proberen Speculoos-liefhebbers de siroop massaal uit op hun favoriete gerechtjes. Gebruik de Smoeltjes-topping bijvoorbeeld op je havermout, of lekker door je kwark heen.

@jazzmusaly Smoeltjes speculoos stroop in de aanbieding bij Dirk ? #foryou #foryoupage #fyp #speculoos #smoeltjes #aanbieding #rennaardirk #dirkaanbieding #ontbijtidee #nieuw ? origineel geluid – Jazz Musaly

Recepten

Je kunt de topping natuurlijk ook lekker gebruiken op taart of cupcakes. Tip: gebruik ‘m bij het recept voor deze heerlijke slagroomtaart of maak er lekkere wentelteefrolletjes van. Geen zin om in de weer te gaan met de oven? Dan kun je de stroop ook lekker als spread op brood gebruiken. Gebruik het bijvoorbeeld een keer in de plaats van Nutella of pindakaas. Yum!

Lees ook: Recept: smakelijke wentelteefjes met glutenvrij brood

Dit artikel bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: Girlscene | Beeld: TikTok, iStock, Dirk