19 november 2021

We hebben ook nog eens een leuke code om geld te besparen!

Elk jaar kijken wij weer uit naar de nieuwste editie van de Lekker500, waarin de vijfhonderd (!) beste restaurants van Nederland worden uitgelicht. Van bistro tot sterrenzaak: alle lekkerste restaurants van ons kikkerlandje komen voorbij. Goed nieuws: de 44ste editie van de Lekker500 is vanaf nu te bestellen én wij hebben een leuke code. 

500 beste restaurants

Al bijna 45 jaar brengt tijdschrift Lekker de Lekker500 uit: dé onafhankelijke restaurantgids van Nederland. Op 30 november verschijnt de 44ste editie van de restaurantgids, waar culinaire liefhebbers elk jaar weer reikhalzend naar uitkijken. En ook dit keer staat de Lekker500 2022 boordevol inspirerende interviews en heerlijke recepten.

Bestellen

Hoewel de Lekker500 pas vanaf 30 november in de winkels verkrijgbaar is, is de restaurantgids vanaf nu al te reserveren. Je reserveert ‘m hier voor €14,99: lekker.nl/bestel. Let op: de aankoop is een reservering. Als je de restaurantgids nu bestelt, wordt-ie op 29 november verzonden en heb je de gids op 30 november in huis.

Lekker500

Geld besparen

We hebben ook nog iets leuks om uit te delen: een code om geld mee te besparen. Reserveer jij jouw exemplaar met de code LEKKER2022 vóór 29 november? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen. Graag gedaan!

Lees ook: Zo zorg je ervoor dat je karbonades net zo mals worden als in restaurants

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron en Beeld: Lekker500