09 september 2022
Jaimy Boer

De koffieketen komt ook met een nieuwe variant op het herfstdrankje

In de herfst wordt (bijna) alles omgetoverd tot iets met pompoen, en onze drankjes doen daar ook aan mee. Niet voor niets dat de Pumpkin Spice Latte (PSL) van de Starbucks ieder jaar binnen no time is uitverkocht. Goed nieuws voor iedereen die er al het hele jaar op wacht, want ze zijn weer te koop! 

Pumpkin Spice Latte

Laat het koude herfstweer maar komen, want de PSL is weer terug om onze handen op te warmen. Het drankje is een combinatie van de Starbucks espresso, pompoentaartsiroop, gestoomde melk en – niet te vergeten – en grote toef slagroom. De perfecte combinatie van kaneel, kruidnagel, nootmuskaat en natuurlijk pompoen.

Herfstdrankje

Starbucks heeft de komst van het populaire herfstdrankje al aangekondigd op hun Instagram, en schrijft erbij: “It’s Pumpkin Spice Season! Jouw favoriete herfstdrankje, de Pumpkin Spice Latte, is terug. Verkrijgbaar bij alle locaties.”

Nieuwe smaak

Naast de PSL heeft de Starbucks ook een nieuw drankje geïntroduceerd: de Pumpkin Spice Cream Cold Brew. Een ijskoude variant op het populaire herfstdrankje, die volledig met de hand wordt gemaakt. Eerst wordt gemalen koffie langzaam geweekt in koud water, wat zorgt voor een zachte maar rijke smaak. Vervolgens krijgt de ijskoffie een foam van vanille en pumpkin cream. Als finishing touch wordt je drankje bestrooid met een pumpkin spice blend – die je ook in de latte vindt! Loopt het water je al in de mond? De drankjes zijn vanaf 8 september te koop bij alle locaties van de Starbucks!

Liever zelf maken? Zo maak je thuis zelf de Pumpkin Spice Latte van Starbucks

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest 

Bron en beeld: Starbucks