12 september 2022

Let goed op als jij dit maaltijdpakket in huis hebt

Koken met een maaltijdpakket is ideaal. Je hoeft maar een paar ingrediënten te verzamelen en de rest zit allemaal in de verpakking, samen met een stappenplan om het gerecht in no time op tafel te zetten. Heb jij onlangs zo’n maaltijdpakket in huis gehaald toen je boodschappen deed bij PLUS? Let dan goed op. 

Veiligheidswaarschuwing

PLUS supermarkten heeft een belangrijke veiligheidswaarschuwing afgegeven voor hun ‘PLUS Maaltijdpakket Kip Siam’. Door een productiefout heeft de verpakking namelijk de inhoud van hun ‘PLUS Maaltijdpakket Kip Tandoori’. Hierdoor kloppen de allergenen op de verpakking niet meer. Het product bevat nu de allergenen lupine, selderij en melk, en dat staat niet op het etiket vermeld.

Specificaties

Heb jij onlangs nog een Maaltijdpakket Kip Siam in huis gehaald van PLUS? Controleer de verpakking dan goed. Het gaat om:

  • PLUS Maaltijdpakket Kip Siam
  • Houdbaarheidsdatum: 17-05-2023, 09-06-2023 en 07-07-2023

Kip Siam

Terug naar de winkel

Heb je een allergie voor één of meerdere van deze allergenen? Eet het product dan sowieso niet. PLUS supermarkten raadt aan om het product überhaupt niet te consumeren en terug te brengen naar de winkel. Daar krijgen klanten het aankoopbedrag terug.

Ook lekker: Overheerlijk recept: zo maak je gevulde kipnuggets

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: NVWA, PLUS | Beeld: Pexels