02 november 2023
Dorien Ypma

We’re lovin it!

Yes! Goed nieuws voor alle liefhebbers van de Mini Apple Pies van McDonald’s: de geliefde snack maakt een comeback. De mini taartjes met appel en kaneel zijn knapperig van buiten, zacht en smeuïg van binnen. De perfecte herfstsnack, als je het ons vraagt. Die wil je proeven!

Terug van weggeweest

McDonald’s heeft een groot assortiment aan snacks die geliefd zijn over heel de wereld. Denk bijvoorbeeld aan de iconische klassiekers zoals de Big Mac, de Big Tasty, de McChicken en de heerlijke Franse frietjes mét typische McDonald’s frietsaus. Waarschijnlijk zullen deze klassiekers voor altijd deel uit maken van het McDonald’s menu. Maar helaas zijn er ook verschillende, geliefde snacks die weer van het menu afgehaald worden, zoals de Mini Apple Pies. Maar er is goed nieuws: na een periode van afwezigheid, zijn ze eindelijk weer terug op het menu!

Smullen maar

Of je nu een zoetekauw bent die dolblij is door de terugkeer van de kleine appelflapjes, of ze nog nooit hebt geproefd en gewoon nieuwsgierig bent. De Mini Apple Pies zijn zeker het proberen waard! Ze zijn ideaal om te delen met vrienden of familie tijdens een gezellige avond op de bank. De Mini Apple Pies zijn verkrijgbaar in porties van vier of acht stuks. Naast je vertrouwde favorieten kun je nu dus ook genieten van deze heerlijke zoete traktatie. Wij rennen alvast naar de McDonald’s!

Meatless-assortiment

En daarmee breidt de o zo geliefde McDonald’s haar meatless-assortiment wederom uit. Wat zijn ze goed bezig, niet? Begin september werd al bekend gemaakt dat er een aantal plantaardige opties aan het menu zouden worden toegevoegd: de McPlant Steakhouse, Veggie Nuggets, Meatless McKroket gemaakt van jackfruit en de Veggie Chicken Honey Mustard Salad. Op deze manier probeert McDonald’s meer variatie aan te brengen op de menukaart en een breder, ook vegetarisch/vegan, publiek aan te trekken. Slim!

Lees ook: Hello november! Dit zijn de állerlekkerste producten van de maand

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Grazia, fem-fem | Beeld: Adobe Stock