06 april 2022

It’s back!

Zo nu en dan kunnen we het niet laten om even bij McDonald’s binnen te wippen. Of het nou om een lekkere burger of een McFlurry gaat, maakt ons niet uit: een vette hap gaat er altijd wel in. Zo nu en dan komt de fastfoodketen met iets nieuws. Enne, wat als we je vertellen dat één van deze tijdelijke snacks definitief terugkomt in het assortiment?

McWrap Honey Mustard

Het nare van de tijdelijke toppers van McDonald’s is dat ze na een tijdje weer uit het assortiment verdwijnen. Echter, de fastfoodketen kreeg zoveel vragen naar de bekende McWrap Honey Mustard, dat ze deze nu weer terug in hun assortiment hebben gebracht. En nog definitief ook! Daarnaast komen ze nu zelfs met een Vegan McWrap Honey Mustard.

Hoe smaakte die McWrap ook alweer? De snack is een volkoren wrap met malse Chicken Tenders in een krokant laagje, tomaat, verse sla en een saus met zoete honing en scherpe mosterd. Hmmm.. Loopt het water je al in de mond?

Nieuwe McFlurry

Enne, naast de McWrap heeft de fastfoodketen ook weer een nieuwe McFlurry-smaak verkrijgbaar. De smaak Witte Chocolade-framboos is nú te bestellen. Deze twee nieuwtjes bevestigt McDonald’s in de comments onder hun laatste post. Een volger vroeg namelijk of het klopte dat de McWrap terug is. “Hi Diego! Wat leuk om te horen dat je zo’n fan bent van de McWrap! We kunnen het inderdaad bevestigen…HE’S BACK!!??”, schreef McDonald’s.

Daarna vroeg een andere volger wanneer de Iced Frappe Witte Chocola terugkomt, waarna McDonald’s antwoordde dat ze hiervan nu een McFlurry hebben. “Hi Thomas! We hebben op dit moment de McFlurry Witte Chocolade Framboos weer in ons assortiment. Kom je snel langs?”. Wij komen in ieder geval zeker langs!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door McDonald’s Nederland (@mcdonaldsnl)

Oh ja, helaas gaan er ook weer wat producten uit het assortiment van McDonald’s. Een daarvan is de Veggie McKroket… Too bad!

Lees ook: Hoeveel crackers staan qua voedingswaarden gelijk aan één boterham?

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Snack Nieuws | Beeld: Unsplash