Redactie Kookfans test: paaseieren van Lidl

Jaimy Boer

Welke is jouw favoriet?

Met alle paaseieren in het schap is het nog best lastig kiezen wat de lekkerste smaak is voor tijdens Pasen. Daarom heeft Kookfans je een handje geholpen, en een test gehouden onder de populairste paaseieren van het moment. Hier lees je de lekkerste smaken van Lidl! 

Lidl

Ook tijdens de Pasen kun je terecht bij Lidl voor de lekkerste ingrediënten voor een paasbrunch. Maar ook het zoete assortiment wordt uitgebreid, met bijpassende chocolade, smakelijke hapjes én paaseieren met bijzondere smaken. Kortom, tijd om te proeven!

Paaseieren-LIDL

Beoordelingen zijn op een schaal van 1 tot 5 gegeven. 

Pistache – 1,79 (250 gram)

Score: 4
Hoeveel kun je eten zonder er misselijk van te worden? 5

“Ik houd van pistache en smaakt echt naar pistache!”

Banaan – 1,79 (250 gram)

Score: 3,5
Hoeveel kun je eten zonder er misselijk van te worden? 5

“Heel lekkere combinatie, perfect in balans.”

Kers – 1,79 (250 gram)

Score: 3
Hoeveel kun je eten zonder er misselijk van te worden? 1

“Smaakt naar kersenbonbons van je oma.”

Vanille – 1,79 (250 gram)

Score: 4,5
Hoeveel kun je eten zonder er misselijk van te worden?
5

“Heerlijk, smelt op je tong!”

Karamelzeezout – 2,49 (180 gram – way to go)

Score: 3
Hoeveel kun je eten zonder er misselijk van te worden?
4

“Deze eten makkelijk weg, iets té makkelijk…”

Hazelnut – 2,49 (180 gram – way to go)

Score: 4,5
Hoeveel kun je eten zonder er misselijk van te worden?
5

“Dooreet-eitje. Niet heel spannend, maar wel lekker.”

Melk – 2,49 (180 gram – way to go)

Score: 5
Hoeveel kun je eten zonder er misselijk van te worden?
5

“Een lekker eitje, niets verkeerd aan!”

Conclusie

De Melk was de grote favoriet, en heeft die op een schaal van 1 tot 5 een 5 gescoord! Op de gedeelde tweede plaats staat Hazelnut (4,5) en Vanille (4,5). De derde plaats is voor Pistache, die een 4 heeft gescoord.

Lees hier de andere paaseieren tests:
Kookfans test: paaseieren van Très Bien
Kookfans test: paaseieren van Jumbo

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!
Bron en beeld: Kookfans