07 januari 2022

Alle ingrediënten voor een jaar vol bakplezier

Kookfans begint het jaar goed en geeft de hele week prijzen weg. Van fijn leesvoer tot handige tools voor in de keuken en uiteraard iets lekkers om te eten: alles komt voorbij. Vandaag maak je kans op een van de vijf goedgevulde bakpakketten van HomeMade t.w.v. €13.

Lees de voorwaarden onderaan de pagina voordat je meedoet met de winactie!

HomeMade

Met de bakmixen van HomeMade zet je in een mum van tijd wat lekkers op tafel. Of je nou een thuisbakker bent in hart en nieren of er stiekem toch niet zoveel van bakt… Met HomeMade lukt het altijd. De baxmixen zijn zo gemaakt dat je zelf nog maar een paar ingrediënten nodig hebt, of alleen maar water hoeft toe te voegen. En in sommige pakketten zit zelfs al een bakvorm. Ontzettend makkelijk dus! Er is voor ieder wat wils: van gemakkelijk tot uitdagingen voor gevorderden. Zin in zo’n uitdaging? Bekijk dan de variatietips.

Win: 5x bakpakket van HomeMade

Heb jij nu meteen zin om te bakken? Dan hebben wij goed nieuws: wij mogen namelijk 5 goedgevulde bakpakketten van HomeMade t.w.v. €13 weggeven. Hierin zit: HomeMade mix voor Galaxy Cupcakes, Red Velvet Brownies, Chocolate Chip Cookies, Pannenkoeken, Boerencake én een leuke tas. De Galaxy Cupcakes en Red Velvet Brownies zijn onlangs toegevoegd aan het assortiment en dus gloednieuw. Met dit pakket ben jij dan ook een van de eersten die zo’n overheerlijke traktatie op tafel zet.

Meteen aan de slag met de bakmixen van HomeMade? Je vindt ze in de schappen van Albert Heijn, Jumbo, Plus, Deen, DekaMarkt en Coop.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kookfans (@kookfans_nl)

Zo maak je kans

Lijkt zo’n bakpakket jou wel wat? Zo maak je kans op een van de vijf pakketten: ga naar Kookfans op Instagram of klik op het bericht hierboven. Like het bericht, tag minimaal 2 vrienden, volg @kookfans_nl en @homemadebakmixen en deel deze post in je stories voor extra kans. De winactie loopt tot 17 januari. Heb je gewonnen? Dan ontvang je een berichtje via Instagram. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd en de prijs is niet inwisselbaar voor geld of voor andere goederen of diensten. Mocht Kookfans niet binnen twee weken na berichtgeving antwoord ontvangen van de winnaar, dan vervalt de prijs. Duimen maar!

Lees ook: Klaar om te bakken maar geen boter of ei in huis? Dit zijn de beste alternatieven

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Beeld: HomeMade